دستگاه کلدال یا کجلدال
۱۰۰ نفر 

زمان بندی

ثبت نام
دسته بندی: آزمایشگاه بهداشت و کنترل کیفی مواد غذایی-گروه بهداشت و کنترل کیفی مواد غذایی


ویژگی‌ها:
  دوره استفاده: نمونه‌ای ساعتی


هزینه‌ها:


دستگاه کلدال یا کجلدال همان دستگاه هضم و تقطیر برای اندازه گیری پروتئین در مواد غذایی به روش کلدال بوده که روش استاندارد و رفرانس می باشد . کلدال هضم و تقطیر در مدلهای کلدال تمام اتوماتیک و کلدال نیمه اتوماتیک و کلدال دستی موجود می باشد . دستگاه هضم و تقطیر جهت اندازه گیری پروتیین در مواد غذایی استفاده می شود.در برخی مدلها دستگاه کلدال شامل تیتراتور اتوماتیک می باشد.


پرسش خود را در مورد منبع یا سرویس مطرح کنید

ثبت پرسش با انتخاب دکمه “ثبت پرسش”، موافقت خود را با قوانین انتشار محتوا در دیجی سرویس اعلام می‌کنم.